ГОЛОВНА    Новини    Наше місцезнаходження    Наступний захід    Контакти    Задати запитання   

! Фотозвіти
Загальна інформація
Проживання в Карпатах і Львові
Індивідуальні тури (VIP рафтинг)
Додаткові послуги
Цікаві місця на маршруті
Партнерство
Школа інструкторів
Словник рафтера
Словник спелеолога
Гумор

Школа інструкторів з водного туризму та рафтингу

Ми пропонуємо пройти навчання в нашій школі інструкторів Рафтинг центру на річках Дністер, Стрий та Опір. Навчання проводять досвідчені інструктори, які мають величезний досвід водних подорожей.
У програму школи Рафтинг Центру на Дністрі входять: навчання управлінню катамараном, рафтом, каяком; даються навички з техніки і тактики подолання перешкод, страхувальних та рятувальних робіт на воді.

сплав по стрию

Важливе місце також займає навчання з надання першої медичної допомоги на воді та опис типових позаштатних ситуацій з переліком оптимальних варіантів виходу з них.

У нашій школі рафтинг на річці Стрий та Опір пройдете навчання основам веслування, відпрацювання управління судном, траверси (перетин водного потоку, течії без зносу). Рятуваньні роботи: переворот судна і постановка на рівний кіль, бодірафтінг (сплав по порогу в спасжилеті та касці), метання спаскінця, витягування «потерпілого» на плавзасіб. Сплав по порогу з виконанням спецзавдань (чалка в складних місцях, постановка судна за каміння, в улову).

Навчання проводиться на ділянці річок Дністер (Розвадів - Жидачів), Стрий (Урич - Розгірче) та Опір (Сколе - Синєвидне). Заліковим буде груповий та індивідуальний сплави у повінь по річці Опір зі Славська до Синєвидного 3ї категорії складності з елементами 4ї.

Отримані навички дадуть вам можливість самостійно брати участь у маневрах суден, а в подальшому - у подорожах по складних річках. Також інструкторів ми будемо запрошувати на комерційні сплави на конкурентних умовах.

Найкращих інструкторів ми заохочуємо до участі у змаганнях "водний туризм" і "рафтинг".

Програма навчання розробляється для групи в залежності від базової підготовки учасників.




   
Google